Η Εταιρεία μας

Η Ηοulis Audio Visual ιδρύθηκε το 1978 στην Αθήνα.
Η εταιρεία εισάγει, κατασκευάζει, πωλεί και ενοικιάζει οπτικοακουστικές συσκευές υψηλής ποιότητας, επίσης προωθεί ένα πρόγραμμα διαφοροποίησης με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε άλλες αγορές.
Το τηλεοπτικό τμήμα εισάγει, πωλεί και ενοικιάζει plasma-walls, video-walls, plasma-monitors, retro-projectors, οθόνες κ.ά.
Η εταιρεία αντιπροσωπεύει την Orion, την πρώτη και μοναδική εταιρεία κατασκευής plasma-monitors κατάλληλων για την δημιουργία plasma-walls.   Επίσης συνεργάζεται με τις Barco, Extron, Pioneer, DNP, LG, κ.ά.
Το τμήμα ηχητικών είναι υπεύθυνο για τις πωλήσεις ηχείων, ενισχυτών, μικτών, ασύρματων μικροφώνων και άλλων περιφερειακών συσκευών όπως racks, εξαρτημάτων flight-case, κ.ά.
Το τμήμα ενοικιάσεων από το 1980 έχει καλύψει ηχητικά μεγάλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και έχει υποστηρίξει τεχνικά την δημιουργία μεγάλων περιπτέρων σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους εντός και εκτός Αθηνών.
Το τμήμα κατασκευών κατασκευάζει flight-cases, εξέδρες αλουμινίου, βάσεις για plasma-monitors και βάσεις για plasma-walls.
Το έτος 2000 δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα με το όνομα MyWay,
με σκοπό την εισαγωγή και διανομή οικιακών συσκευών.
Το έτος 2004 δημιουργήθηκε ένα άλλο τμήμα με την ονομασία  MySpring, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορεία συσκευών καθαρισμού νερού.

 

 
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου